Over ons

Begrafenisonderneming Decombele is afscheid nemen in vertrouwen reeds 3 generaties lang.
Een familiebedrijf sinds 1984 actief in Torhout.

Grootvader André Decombele was altijd al timmerman. Dus de stap naar… was echt niet zo groot.
Mede door zijn beminnelijke ingesteldheid en respect voor elke medemens, was hij er ook de geknipte man voor om begrafenisondernemer te worden.
Samen met zoon Rik Decombele, die met dezelfde innemendheid de voetsporen van zijn vader volgde, runden ze hun zaak op eerder kleinschalige basis.
Daar kwam snel verandering in. Het rouwcentrum Decombele werd in 1995 gebouwd en daags voor Allerheiligen werd het plechtig geopend.
Een huis vol licht om waardig afscheid te kunnen nemen van het leven. Rik werd voortaan bijgestaan door zijn echtgenote Fabienne.

In 2014 neemt André na lange tijd een stapje opzij.
Zo stapte kleindochter Daphne Decombele mee in de zaak.
Haar gedrevenheid en empathie, luisterbereidheid met het nodige respect en aandacht voor de nabestaanden is zij de ideale persoon om u te begeleiden in de moeilijke dagen van afscheid en gemis.

Maar alles evolueert en ook Begrafenisonderneming Decombele sprong mee op de trein van vernieuwing, in november 2015 openden ze aula De Bron, voor afscheidsdiensten en zaal De Horizon, waar rouwmaaltijden geserveerd kunnen worden.
Aula De Bron wordt geleid door Daphne, zij zal zich over de diensten ontfermen.
Op basis van een open en vertrouwensvol gesprek wordt er samen met u gewerkt aan een persoonlijke uitvaartplechtigheid volgens uw wensen en overtuiging.

We zijn er voor u, voor de praktische voorbereiding en begeleiding van de uitvaart, voor het helpen van administratieve beslommeringen tot de emotionele ondersteuning en nazorg, te allen tijde kan u op ons rekenen.


Warme groet,
Rik Decombele
Daphne Decombele